Moi taas.  Oli pieni tauko johtuen muista projekteista. Intouduin kuitenkin julkaisemaan tämän viisi vuotta käyttämäni reseptin. En tiennyt oikeata nimeä tälle (salaattia tässä on herneet :). Ideana tässä on tehdä raikas kylmä pasta. Majoneesia en ole koskaan lisännyt.

Tarvitset:

500g Gnocchi-pastaa (ohjeessa käytetty Lidlin spiralia budjettisyistä :)
400g  Palvattua ylikypsää kinkkua (voi tehdä siitä pirkan 300g palasta vähentämällä muita raaka-aineita)
350g  Edam-juustoa
400g  Pakasteherneitä
4dl Kermaviiliä
4tl Kuivattua tilliä
n. 2rkl Sitruunamehua
1-2rkl Öljyä
(majoneesia)

Ohje:

Pilko juusto ja kinkku kuutioiksi. Sulata herneet mikrossa. Keitä pastaa n. 15 minuuttia(ylikypsäksi, koska jälkikypsymistä ei tapahdu). Huuhtele pasta lävikössä kylmän veden alla ja valuta hyvin. Sekoita kermaviili, tilli ja sitruunanmehu.Sekoita kaikki ainekset suuressa astiassa.

1563100.jpg

Kylkiäisenä toimii tuore patonki paljaaltaan.