Heippa jälleen, Urmas tässä! Tänään ajattelin paljastaa salaisen leipäkuutio-reseptini. Nämä pienet pirulaiset, hienolta nimeltään krutongit, valmistuvat käden käänteessä seuraavalla reseptillä.

Tarvitset:

Öljyä paistamiseen (jos haluat hienostella niin käytä basilikalla maustettua oliiviöljyä)
Paahtoleipää
Kuivattuja yrttejä, itse suosin seuraavia: persilja, basilika, rakuuna ja korianteri
Valkosipulijauhetta
Suolaa

Lämmitä öljy pannulla sopivaksi (neloselle). Leikkaa paahtoleivästä 12 mm x 11 mm palasia. Heitä palaset (croutons) pannulle ja paista hetken. Ennen ruskistumista lisää haluamasi yrtit. Käyttämäsi öljyn määrä on ratkaisevaa, sitä ei saa olla liikaa eikä liian vähän.

Kuutioiden ollessa sopivan ruskeita lisää haluamasi määrä suolaa ja valkosipulijauhetta.

1370144.jpg