Lasten herkkuruoka ( tonnikalapasta )

Tässäpä tulee tämän blogin ensimmäinen ohje. Kyseessä on varsin pitkän tuotekehittelyn läpikäynyt
resepti nimeltään tonnikalamössö. Tämä hyvinkin erikoislaatuinen  resepti on erityisesti lasten mieleen ja se voidaan asettaa tarjolle välittömästi sen valmistuttua (kuumuus on juuri sopiva - lapsethan ovat hyvin kriittisiä tämän asian suhteen). Lautanen tulee tyhjentymään todella nopeasti ja lisää pyydetään takuuvarmasti. Reseptiin saat aikuisempaa näkemystä lisäämällä sekaan esim Creme Bonjour-tuorejuustoa. Kuivattu tillikin toimii.

Ainekset::

n. 300g makaronia
2 prk tonnikalaa öljyssä (se Euroshopperin superlaadukas käy tähän hyvin)
200g edam-juustoa
Ketsuppia (vältä Heinziä, tulee liian vahva maku).

1347213.jpg

VALMISTUS:
 
Kuten yleensä, tässäkin reseptissä esivalmistelut ovat valttia:

Valuta tonnikala ja riko hieman sen rakennetta haarukalla.Raasta juusto (jos kiire niin siivutkin käy),.
Keitä makaroneja vähintään 12min (al dentet voit nyt unohtaa) ja kaada vesi pois. Älä käytä siivilää koska pieni vetisyys kuuluu asiaan. Lisää raastettu juusto ja sekoita huolellisesti. Kun juusto on sulanut,
lisää sekaan tonnikala. Lopuksi säädä maku ja suolaisuus kohdalleen ketsupilla. Ohjeen mukaisesti valmistettuna sitä kuluu desikaupalla.

Ja
Voilà, mellä on lasten oma gourmet ateria:

1347307.jpg